III Festa una Milla, inscriu-te!!

El Club Atlètic Palafrugell i l'Agrupació de Festes de Primavera organitzen la 3a edició de la Festa una Milla!

La cursa es realitzarà el dia del Carroussel i recorrerà la distància d'una milla per part del circuit tancat per on transcorrerà la rúa del Carroussel. Pel caràcter festiu de la prova es sol·licita als participants que vulguin que vinguin disfressats o amb algun element de disfressa, per donar un toc divertit a la cursa i optar al trofeu a millor disfressa. 

La sortida es realitzarà 15 minuts abans del començament de la rúa i es farà des del carrer Torres Jonama de Palafrugell. La recollida de dorsals, el guardaroba i el punt de trobada serà la Plaça de Camp d'en Prats. L'entrega de dorsals començarà a les 16:00 i l'organització acompanyarà els atletes fins la sortida escalfant. La sortida serà única per tots els participants a les 16:45 hores.

Hi haurà trofeus per la primera dona, el primer home i per la millor disfressa, sempre i quan s'hagi completat la cursa. També hi haurà avituallament i unn obsequi de record per tots els participants. La participació és gratuïta i oberta a totes aquelles persones d'edats compreses entre 14 i 105 anys. 

REGLAMENT 2012

INSCRIPCIONS TANCADES...

 

PATROCINADOR OFICIAL DE CURSES

 

 

ONCOTRAIL 2015 

 

 

 

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 
                                   
 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL

c/ Ample s/n  (Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès)                                                                       

17200 - Palafrugell (Girona)

telf.: 972 611 964 

contacte del club i secció d'atletisme:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

contacte de les seccions:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
 

Troba'ns a:

                                 

 
 

CLUB                            

 Història                                    

 Directrius

 Instal·lacions                             

 Palmarès

 Junta                                          

 Socis 

 Staff tècnic                                

 Horaris d'oficines  

 Patrocinadors

 

 

 

ESCOLA d'ATLETISME

ATLETISME

TRIATLÓ

NATACIÓ 

COMPETICIONS

CALENDARIS
 atletismetriatlónatació

 

L'ESPAI DEL SOCI

 

 

 

 

 

 

 

 

top